Energetische therapieEnergetische therapie met als specialisatie paranormale therapie.

Deze vorm van therapie is gericht op het zelfgenezend vermogen van de mens, waarbij het doorgeven van energie een onderdeel is. Dit is een universele, oeroude behandelwijze van ziektes en aandoeningen en komt in grote verscheidenheid in veel culturen voor.

De therapeut werkt met universele levensenergie en kan daarmee het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderen. Daarbij is niet het wegnemen van de klacht het belangrijkst, maar het zoeken naar en het behandelen van storingen en blokkades in het energiesysteem van de cliënt.

De therapeut werkt vanuit een holistische visie; de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt worden tegelijkertijd behandeld. Komt het menselijk energiesysteem door het opheffen van storingen of door het ontvangen van helende energie weer in balans, dan brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht. Dit is vaak het begin van een herstel.

De therapie kan ook aanvullend, naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze.